365 Dagen in Beweging


''Samen maken we bewegen leuker en makkelijker!''

Plezier:

Plezier is één van onze kernwaarden, bewegen is daarbij ons middel. Ons doel is er voor te zorgen dat kinderen en begeleiders beleven aan bewegen. Want als je plezier hebt, dan gaat de rest vanzelf!

Gemak:

Elk spel kan binnen 2 minuten gespeeld worden door de eenvoudige leskaart met video, trial and error is de basis. Jij kiest daarbij wat werkt, zoals bijvoorbeeld de veldgrootte of de bal.

Een vleugje creativiteit:

De spelkaarten en video’s vertellen je wat de belangrijkste dingen zijn voor een spel, en ze helpen je met het opstarten. Jij, of de kinderen, kunnen er dan helemaal jullie eigen spel van maken. Hecht niet te veel waarde aan de regels, het zijn slechts richtlijnen om jullie te helpen.

 

Wie zijn wij?

In 2017 zijn wij, Rik, Ype en Olivier werkwaam geweest bij verschillende BSO's. Wij zagen op verschillende locaties hetzelfde probleem, kinderen komen lastig in beweging. Het is iets dat ons een tijd bezig heeft gehouden en ons er vervolgens toe heeft gezet om 365 Dagen in Beweging op te zetten. Wil je meer weten? over ons

 

Wil jij je ervaringen delen over een van onze producten dan doen wij dit graag openbaar! Laat anderen weten wat je er van vindt en hoe het jullie helpt om sport en bewegen makkelijker aan te bieden. Dit doen we via Trustpilot klik op de link om een review te plaatsen: 365dageninbeweging.